בעלי גלש באתרי פורנו של גייז

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/08/2018 | 02:58 | מאת: רונית

שלום, בעלי נתפס כשהוא צופה בסרטי פורנו של גייז מספר פעמים ובצ׳אטים מיניים עם נשים (לטענתו לא היו גברים). אני מרגישה שהוא נמשך אליי, אבל לא מצליחה להבין למה הוא ראה סרטי גייז.הוא טוען שזה נובע אצלו מסקרנות וזה לא מעורר בו גירוי.אני חשה בגידה עמוקה ולא יודעת האם בנוסף לכך אמורה להסיק שהוא הומו. אשמח לעזרה.

שלום רונית, לדעתי, גם אם מדובר "רק" בסקרנות, הסקרנות הזו היא מינית. האם הוא מממש את הסקרנות הזו בפועל לא ניתן לדעת וגם אם לא, ייתכן שיממש אותה בעתיד. את מציינת שאת מרגישה שהוא נמשך אלייך, אך לא כתבת האם אתם מקיימים יחסי מין, באיזו תדירות והאם את נהנית בהם. אם התדירות מספקת ואת נהנית, שום דבר אחר שהוא עושה באינטרנט עם נשים או עם גברים לא צריך לעניין אותך. כל אחד זכאי לעולם פנטזיות משלו. אם הוא רק מצ'וטט ורואה פורנו באינטרנט, הרי זה עולם הפנטזיות המיניות בעידן שלנו. את לא כותבת מה גילכם, כמה זמן אתם נשואים ומה קורה בהיבטים אחרים של הקשר הזוגי, כך שקשה מאוד לעזור לך. שתי המלצות מעשיות: 1. המלצה כללית לכל הזוגות: השקיעו במחשב נוסף ואל תחטטו זה במחשב של זו וזה בטלפון של זו - ולהפך! מדובר גם בכבוד לפרטיות ובמרחב מחיה אישי מינימלי שכל אחד מכם חייב לעצמו. 2. פני לטיפול שיעלה את הדימוי העצמי שלך ונקטי באמצעים נוספים לשם כך. הוכח שכל למידה מעלה את הדימוי העצמי, בין אם בלימודים פורמליים, בין אם בתחביבים, בין אם בהתפתחות בקריירה. תחושת הבגידה שלך מכך שבעלך מסתכל על סרטי פורנו מעידה על חוסר ביטחון בעצמך כאישה ובקשר ביניכם. עשי הכול כדי להיות עצמאית והיי מוכנה תמיד לחיות גם ללא זוגיות. הדבר יבטיח שתגיעי לזוגיות ממקום הרבה יותר שוויוני ופחות מפוחד ומעורער. מה שיקרה בקשר עם בעלך לא יהיה תוצאה של הצ'טים ושל סרטי הפורנו אלא של איכות הקשר ביניכם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים