מחקר על הורות חד מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/08/2018 | 02:52 | מאת: גיל

פרופ' רובינשטיין שלום, כתבתי תגובת המשך לתשובתך בנושא המחקר על הורות חד מינית. שלחתי את התגובה פעמיים לפני למעלה משבוע. מדוע היא לא פורסמה? תודה.

שלום גיל, לצערי, לא הגיעה אליי כל תגובת המשך. נסה שוב. האתר שודרג בימים אלה והגרסה החדשה בתקופת הרצה/ניסיון. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים