נושא שדי מבלבל אותי לאורך זמן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/08/2018 | 03:34 | מאת: ירון

שלום רב בן 35 נשוי עם ילדים. נמשך לנשים מאוד. יש לי פנטזיה בזמן שרואה סרטי פורנו שאני מחליף את האישה ומבצע מין אוראלי בגברים ונחדר. יש לי אפס משיכה לגברים בסביבתי. אבל כשאני רואה סרטים כאלה אני מדמיין עצמי בתפקיד האישה. זה נמשך כבר הרבה מאוד שנים. אם אני מנסה לאפיין את עצמי אולי בגלל שיש לי דימוי עצמי של איבר מין קטן.. לעמת מה שמוצג בסרטי הפורנו. אשמח לשמוע מה דעתך.. תודה

שלום ירון, לכולנו, נשים וגברים כאחד, יש חלקים גבריים ונשיים. הפסיכואנליטיקן קארל גוסטב יונג, תלמידו של פרויד, אף פיתח את המושג 'אנימה' להגדרת הצדדים הנשיים של הגבר ו'אנימוס' להגדרת הצדדים הגבריים באישה. ישנם למשל גברים טרנסוויסטיטים שמפיקים הנאה ולעתים גם עוררות מינית מלבישת בגדי נשים, בלי להימשך מינית לגברים. כלומר, יש צורות שונות של גבריות אצל נשים ונשיות אצל גברים ואין בכך לבטא משיכה לבנות ובני אותו מגדר. פנטזיות מסוג זה אינן מהוות נושא שכיח לשיחה ולכן נדמה לך שאתה חריג, אך התופעה בהחלט נפוצה והואיל והיא תופעה מסתתרת, אין לנו סטטיסטיקות על כך. תהנה ממה שאתה נהנה בלי לעסוק בהגדרות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים