בלבול בקשר לנטיה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/07/2018 | 18:51 | מאת: אנונימי

שלום פרופסור תודה על התשובה המהירה, האם אינך חושב שצפיה מרובה בפורנו מערפלת את המציאות, ולכן כדאי להפחית ולהוריד את סף הריגוש על מנת לראות בבהירות לאן אני נמשך יותר? ועוד משהו קטן, אני מציין שאני מגיע לאורגזמה חזקה בעת צפיה בסצנות רומנטיות ורכות בפורנו-אפילו נשיקות ואוננות לגבר מצד האישה.. ללא חדירה.. שמה אני נמשך חזק לאישה בסצנה.. מה זה יכול לומר?

שלום אנונימי, נראה שאתה מבקש להיאחז בכל קצה של חוט כדי למצוא הוכחות לכך שאתה נמשך אך ורק לנשים. באופן כללי, התמכרות לפורנו אינה מומלצת ללא שום קשר לנטייה המינית ואינה אמורה להחליף יחסי מין שיש בהם חום ורגש עם אדם נוסף. המשיכה הגדולה יותר לפורנו רך אינה קשורה לנטייה המינית אלא להצביע על כך שמין חושני מגרה אותך יותר מחדירה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים