צריך המלצה על פסיכולוג

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/08/2017 | 17:18 | מאת: דן

היי, אני מחפש פסיכולוג עם ניסיון בנושאים הקשורים לגייז (אני מעדיף שהוא בעצמו יהיה גיי), ושיהיה בהסדר עם מכבי. אני גר בגבעתיים. אודה להמלצות, אם יש. תודה!

שלום דן, לצערי, מדיניות האתר אינה מאפשרת המלצות על פסיכולוגים פרטיים. אני מאמין שברשימת המטפלים שעובדים עם מכבי באזור המרכז תוכל למצוא פסיכולוגים שהם גיי-פרנדלי ושמודעים לנייר העמדה נגד טיפולי המרה, כפי שהתפרסמו בנייר העמדה של הסתדרות הפסיכולוגים. לא נראה לי שלגיטימי לשאול את המטפל על נטייתו המינית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים