מה הדרך להחלטה על נטייה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/08/2005 | 19:23 | מאת: מתלבט

מול מי ניתן להתייעץ או להיות מטופל?

16/08/2005 | 19:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתלבט, למרות שקיימת עמדה שאמורה לחייב את אנשי המקצוע, מהכרותי את השטח יש עדיין דעות קדומות וסטיריאוטיפיות רבות בקרב חלק מהם. חשוב מאוד שאת הלבטים שלך תלבן עם מטפל שהוא גיי-פרנדלי, מצד אחד אך גם אינו הומוסקסואל מיליטנטי, המתקשה להפריד בין הרובד הפוליטי ובין טובתך האינדיבידואלית, מצד שני. אני יודע שההתלבטות קשה ומחייבת הצבת סימני שאלה לגבי כל מה שקיבלת כמובן מאליו במשפחתך ובחברה הרחבה יותר ומקווה שתמצא איש מקצוע פתוח, שיהיה מסוגל להכיל אותך על לבטיך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

16/08/2005 | 22:22 | מאת: מתלבט

אבקש דעתך, אם ידוע לך על המרכזים של דלת פתוחה ועל מקצועיות היועצים שם? הרי לכאורה , כל מטפל יגיד לפרנסתו שהוא מוסמך לטפל.... קשה לצערי בשוק הפרטי מי המקצועי ? ( מבלי חלילה לפגוע במקצועיותך) אני חושש מסחבת טיפולית...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים