שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/04/2007 | 20:23 | מאת: מיכל

היי, אני בת 31 ורציתי לשאול על מעשה שעשיתי בילדותי ואחר כך בכתה ח' בערך ואחר כך בנעורים. בגן אני זוכרת ששיחקתי לילדה באיבר מינה. מה זה מעיד עלי? בגיל בית ספר יסודי שכבתי על תינוקת שאמא שלי טיפלה בה (לא חזק), ונהניתי מכך. בנעורים "שיחקתי" והשתעשעתי עם חברות, ונהניתי מכך. מה זה אומר עלי? אשמח להתיחסותך לגבי כל אחד מהמקרים, בייחוד על השניים הראשונים. אולי הייתי ילדה ועשיתי את זה מתוך דחף...אולי אני מודעת לנושא המין, הרי יש הרבה ילדים שמאוננים, אבל אני עשיתי זאת עם בנות, ואולי זה מעבר לכך. אשמח לשמוע דעתך.

28/04/2007 | 08:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכל, ילדים אכן מאוננים ומשחקים במשחקים מיניים עם בני מינם, בלי שהדבר יעיד בהכרח על נטיותיהם המיניות בבגרותם. השאלה מה עורר את הנושא בשלב זה של חייך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים