מבולבלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/04/2007 | 13:44 | מאת: מיכל

אני בת 34 נשואה באושר והרבה אהבה עם ילדים ועובדת מספר שנים במקום עבודה קבוע. לפני כשנה התחברתי עם הבוסית שלי (מבוגרת ממני) שהפכה לחברתי הטובה ביותר גם היא נשואה עם ילדים. מזה מספר חודשים שכל כך כיף לי איתה והחיבוקים החבריים (כשנפגשים) הפכו להיות מאוד נעימים לי ויש לי אף רצון לנשקה.(לא פינטזתי על כניסה למיטה) מעולם לא הייתה לי נטייה למין השני. לפני מספר ימים סיפרתי לה על תחושותי והיא נדהמה וטענה שמבחינתה זו חברות טובה והיא אוהבת אותי כחברה. אני אוהבת את בעלי ואיני רוצה לפרק את המשפחה. מה זה אומר עלי

19/04/2007 | 22:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכל, קשה לקבוע אם לנשיקה שאת מפנטזת עליה יש אופי אירוטי וגם אם כן, את עוד רחוקה מאוד מלהגיע איתה או עם כל אישה אחרת למיטה. העובדה שאת לא מרגישה משיכה מינית לנשים בכלל גם היא תומכת בהשערה שמדובר בעניין נקודתי מאוד. בכל מקרה, במידה שאת עדיין נמשכת לגברים בכלל ולבעלך בפרט, לא הייתי רואה כאן חשש לבטחון הנישואין. לא כל פנטזיה חייבים לממש וגם אם היית נדלקת על גבר אחר, זו עדיין לא הייתה סיבה לפרק את הנישואין עם בעלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים