מה זה אומר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/08/2005 | 20:43 | מאת: שוש

זה אולי לא כל כך קשור לפורום זה בענין התאהבות של מטופלת במטפלת כולל חלומות של המטופלת על היחסים שלה עם המטפלת.... אני לא לסבית ,, מה זה אומר עלי? נכון התאהבות במטפל זה שכיח אבל חלומות ארוטיים בין נשים האם זה מעיד על איזושהי נטייה מינית שאולי מודחקת? (או שטיפול זה משהו לגמרי אחר )

16/08/2005 | 15:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שוש, את מתארת אירוטיזציה של תהליך ההעברה. ההעברה היא תהליך שמתרחש בכל טיפול ובו המטופל משליך על המטפל דמויות משמעותיות מחייו (בד"כ של הוריו). בחלק גדול מהמקרים המטופל גם מתאהב, כחלק מתהליך ההעברה, במטפל, אך זאת בדרך-כלל כשמדובר במטפל מהמין השני. במקרה שלך, ייתכן מאוד שהסיטואציה הרגרסיבית של הטיפול ערערה את ההדחקה שלך באשר למשיכתך הלטנטית לנשים וייתכן שאכן מדובר במקרה פרטי של נטייה הומוסקסואלית מודחקת. על כל פנים, ברור שבירור הנושא חייב להיערך בטיפול עצמו מול המטפלת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

16/08/2005 | 16:31 | מאת: שוש

אם זה היה מטפל לא היה לי בעיה להעלות את הנושא של התאהבות בו וכל החלומות שלי בענין, בגלל שזה מטפלת בת מיני , אני לא מסוגלת לומר לה מה אני מרגישה כלפיה ואת עוצמת המשיכה שלי.

16/08/2005 | 16:33 | מאת: שוש

אף פעם לא חשבתי על יחסי מין עם אשה אני בסוף שנות העשרים שלי היה ברור לי שאני נמשכת רק לבנים ומהטיפול פתאום זה מתחיל לעלות אני מתחילה דמיין לאיזה נשים אני נמשכת וכד'

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים