הכרתי מישהו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/04/2007 | 10:27 | מאת: אסי

חמוד לאללה. גדול ממני בשנתיים. יש לי פרפרים בלב כשאני איתו, אני חושב שאני מתחיל להתאהב בו. יצא לנו להיפגש כמה פעמים, הבחור הזה הוא חרמן חבלז, ואני יותר אוהב להתכרבל, להתחבק, דברים כאלה. אבל אני לא יודע אם הוא מעוניין בקשר. אנחנו לא מדברים כל יום, לא נפגשים כל יום. הייתי אצלו בבית, הוא היה אצלי, היינו בסרט. איך אני יודע מה לעשות?

18/04/2007 | 13:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, חרמנות אינה עומדת בסתירה לקשר, בעיקר לא בתחילת הקשר. מההנאה שאתה מפיק מהמפגשים עם הבחור, כולל יחסי המין, אני מניח שהם כוללים גם את ההתרכבלות והחיבוקים שכה חביבים עליך. אינני מכיר את הצד השני (ולמעשה, גם לא אותך), אך עד כמה שהדברים תלויים בך, מאוד חשוב שלא תקלקל את הסיכוי לקשר ע"י "תנועות מיותרות" (לחץ, ניסיון להאיץ את קצב ההתפתחות, מחוות רומנטיות מוגזמות וכיו"ב דברים שעלולים להבריח את הצד השני). בעיקר חשוב להימנע, במצבים כאלה, מניסיונות להגדיר את הקשר מראש ולנסות "לחתום חוזה" (למשל, לשאול מה הוא מחפש והאם הוא מחפש קשר :-). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

18/04/2007 | 17:11 | מאת: אסי

זה מה שהיה קורה בעבר. אז כן, עכשיו אני ממש לא לוחץ והוא זה שהרבה פעמים יוזם טלפונים. אבל אם בא לי להיפגש איתו, אני לא אמור להתקשר?

19/04/2007 | 00:28 | מאת: מיכאל

שלום לכם... וזהו, הלכו פייפן כל התוכניות שלי לקשרים לא מחייבים ויזיזותיים, והחלטתי הנחרצת שלא להיות ב"קשר רציני" עם מישהו, שעמדתי בה בגבורה במשך כמה חודשים. מה שאומר תוכניות לחוד ומציאות לחוד. (כי עכשיו אני דווקא רוצה קשר רציני עם מישהו...) הוא מבוגר ממני בחמש שנים, אבל נראה בגילי, בהתחלה למען האמת לא תיכננתי משהו מעבר לתוכניות המקוריות, ולקח לי שלושה שבועות עד שהתאהבתי בו לגמרי. כך שזו ממש לא הייתה אהבה ממבט ראשון...החדשות הטובות הן שזה כנראה הדדי, אם כי לא בטוח שבאותה רמה. כלומר, ברור שאני מוצא חן בעיניו, אבל יכול להיות שכל מה שהוא רוצה איתי הם יחסים לא מחייבים. ובערך אותה עיצה שגידי נתן לאסי, נתן לי חבר לגבי הקשר הזה, וכך אני גם נוהג. מצד שני, אני דווקא לא חושב שיזיק לי הפעם להיות הרבה יותר "מחזר" ממחוזר. אני מרגיש בו איזה חשש מאוד גדול מהיפגעות. אני מרגיש הוא נפגע הרבה פעמים ודי פיתח ביצורי הגנה כנגד זה. אז אני מתקשר הרבה יותר, ויוזם הרבה יותר, ומרגיש טוב עם זה. אני חושב שבמקרה שלי זו הדרך הנכונה. חוץ מזה היו לי המון אכזבות בזמן האחרון מהאינטרנט מכל מיני אנשים, ובאמת את הגבר שסיפרתי לכם עליו עכשיו היכרתי במציאות הכביכול לא וירטואלית. (פאב) אני מתחיל יותר ויותר לחשוב שהאינטרנט הוא ממש מקום גרוע להכיר בו, ומקומות אחרים עדיפים בהרבה. תרגישו טוב מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים