קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/04/2007 | 18:52 | מאת: אורן

שלום לד"ר רובינשטיין,אני בן 19 עד לפני שנתיים לא חשבתי על קיום יחסי מין עם גבר הדבר היה נראה לי מגעיל שנאתי את זה לא ראיתי את עצמי בתוך זה. פשוט זה בה והתעורר ואני מוצא את עצמי מאז מפנטז בעיקר על בנים ורק מדי פעם על בנות.יש לי גם מחשבות על להיות נחדר,אך הדבר מפחיד אותי כי אני יודע שזה משפיע מאוד על הנפש ועל האישיות כמו שנראים על הומואים זאת אומרת מדברים בלי לחשוב הרבה ,קול כמו של הומואים ופסיביות נפשית. מה שכן ניסיתי עד עכשו זה כאילו אני נחדר עם עצמי באמצעות חפצים בגודל ועובי של איבר מין,וכאילו אני מרגיש אחרי זה שהנפש שלי נכלאת פנימה ומתכנסת פנימה ומן הרגשת דיכאונית כזאת , מה שעוד אחרי זה אני מקיא. אך מעולם לא ניסיתי זאת עם בנים אני פוחד שאם אעשה זאת ואהיה נחדר ממשית עם גבר זה ירדוף אותי ויוציא אותי מדעתי ואחרי זה אני ישתגע ,ואולי אף לא אבחר בלהיות הומו.לגבי להיות אקטיבי אני לא חושב שזה ישפיע עלי לרעה כמו בלהיות פסיבי. מה דעתך על כך ,ומה נראה לך שעלי לעשות ואתה מציע לי לעשות ? האם מי שנחדר ע"י גבר זה משהו בלתי הפיך הוא לא יוכל לקיים יחסי מין עם אישה ולגמור איתה? והוא בעיקר יהפוך לפסיבי לצד הפסיבי בעת קיום יחסי מין עם בנים. מקווה שתוכל להשיב על שאלותיי ועל הספקותלי בעניין, תודה אורן

09/04/2007 | 20:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורן, אני מצטער לקרוא על הייסורים הקשים שאתה עובר עם עצמך, רובם ככולם תוצאה של דעות קדומות וסטראוטיפים חסרי כל אחיזה במציאות. המילה "פאסיבי" היא מילה מאוד לא מוצלחת לציון היחדרות ע"י איבר מין גברי. ישנם לא מעט גברים הומוסקסואלים הנהנים להיחדר והם פעילים מאוד הן בחייהם באופן כללי והן ביחסי המין שלהם. חלק גדול מאוד מהם אף מתנהג בצורה גברית, בניגוד לתדמית שעולה מפנייתך. יתר על כן, אני אישית טיפלתי בלא מעט גברים בי-סקסואלים הנהנים להיחדר כשהם עם גבר ובמקביל, מקיימים יחסי-מין עם נשותיהם (ובמסגרת יחסים אלה הם, כמובן, חודרים אליה). היכולת שלך לקיים יחסי מין עם נשים תלויה אך ורק במשיכתך המינית אליהן ואני מבין שמשיכה זו אינה גדולה. אורן, גם פרויד וגם ממשיכי דרכו סבורים שבכולנו יש חלקים גבריים וחלקים נשיים. ההרגשה שלי היא שאתה פוחד עד מוות מהחלקים הנשיים שבך. יש אכן הומוסקסואלים, שנהנים מחדירה, והם מחצינים את החלקים הנשיים שלהם בצורה פרובוקטיבית (למשל, נותנים לעצמם דרור לדבר הרבה, אם כי לא בלי מחשבה, כמו שכתבת). הייתי ממליץ לך מאוד לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך לחיות בשלום עם נטייתך המינית ולקבל באהבה גם את הצדדים הרגשיים הרכים יותר באישיותך במקום להתגונן באופן מתמיד מפני החרדה שהם מעוררים בך. אין פירושו של דבר שממחר בבוקר אתה צריך לקיים יחסי מין ולהיחדר על ימין ועל שמאל, אך כן היה רצוי מאוד שבעזרת טיפול פסיכולוגי מתאים תגמיש את תפיסתך לגבי גבריות ונשיות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

14/04/2007 | 17:33 | מאת: גלעד

או בדרך אחרת? תודה מראש, גלעד

13/04/2007 | 22:50 | מאת: מיכאל

הי אורן ההודעה שלך מזכירה לי קטע מהספר "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר, שבו ה"אמא המאמצת" שלו מבקשת ממומו, שלעולם לא ישתמש בתחת שלו, כי התחת זה הכבוד של הגבר, או משהו בדומה לזה. לא יודע אם עדיין מלמדים את הספר הזה לבגרות, אבל אם לא קראת, מומלץ בחום בכל אופן, למרות שהקטע שהבאתי הוא די שולי... בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים