סתם לשפוך..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/04/2007 | 23:00 | מאת: אסי

אולי אני לא אוהב סקס? כאילו, אני פשוט לא נהנה מזה. נפגשתי שוב עם בחור, פעם שנייה, חמוד דווקא. השתובבנו במיטה, דווקא כן נמשך אליו. אבל לא יודע, אני פשוט לא נהנה מהסקס. אני נהנה יותר מההתכרבלות, מהאינטימיות, חיבוקים. לא נהנה במיוחד מהדברים האחרים.

06/04/2007 | 07:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, לא כולם אוהבים אותם דברים בסקס. אתה אוהב את החלקים הרגשיים והרכים יותר וזה לא רק לגיטימי בעיניי אלא גם יפה. ובנוסף לכך, יש לך פרטנר חמוד. תן לקשר להתפתח והסתכל על חצי הכוס המלאה (ויש על מה) ואין לדעת איזה כיוונים הקשר יתפוס. יש אנשים רבים מפותחים מאוד מבחינה פסיכולוגית שאלה החלקים האהובים עליהם בסקס. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

06/04/2007 | 14:43 | מאת: אסי

אבל מה עם הפרטנר אוהב דברים אחרים.. ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים