בעיות בדיבור לילד מגיל 4

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

29/08/2006 | 23:56 | מאת: לאה

בני כיום בן4,שעדין מתקשה בדיבור.לדוגמא טלויזיה הוא אומר ויזיה,הופנתי לאחר מאמצים רבים לקלינאית תקשורת שעדיין לא התחילה איתו טיפול.ברצוני לשאול מה עלי לעשות כדי שהוא יתחיל לדבר יותר טוב ואם מצב זה הוא חמור לאור מה שהכתבתי להלן.אשמח לקבל מידע שינחה אותי בנידון. בתודה מראש אם מודאגת לאה

31/08/2006 | 02:18 | מאת:

לאה שלום ותודה על הפנייה, ימים אחרונים של חופש מונעים ממני לענות מיד ואני מתנצלת על כך. יש לנו מדיניות ברורה מאוד לעבודה עם ילדים - רק בהסכמה עם אנשי המקצוע. לצערי הרב, אם עדיין לא פגשתם את קלינאית התקשורת לא אוכל לעזור . טובתו של הילד עומדת מול עיניי ואשמח ***מאוד*** לתת בידיכם את כל המידע ולעשות כל שביכולתי מרגע שיינתן לנו אור ירוק. אני מאמינה גדולה בשיטה אבל אין שום דבר מוחלט בשיטות טיפול ואף אחד מאיתנו לא רוצה להגיע למצב שבו אנשי המקצוע חלוקים בדעתם. זה לא לטובתו של הילדון שלך. אנחנו עובדים עם הרבה מאוד מרכזים להתפתחות הילד בארץ אבל צריך שדווקא אותה קלינאית שתעבוד איתכם תהיה תמימת דעים איתנו. אני כאן זמינה גם לה. שיהיה רק טוב