שפת סימנים ברמת השרון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/03/2006 | 21:26 | מאת: מאיה

ליבי שלום רב, לפני כשבוע בערך שאלתי בפורום היכן ניתן ללמוד את שפת הסימנים קרוב לרמת השרון ואת השבת כי יש את הרמכז בהרצליה בו ניתן ללמוד שפת הסימנים. אני מנסה ללא הרף ליצור קשר בכדי לדעת פרטים נוספים כגון: באילו ימים ושעות מלמדים את שפת הסימנים,מחיר,האם גיל 5.5 חודשים הוא מוקדם מדי או ניתן להתחיל ללמד,האם ניתן להגיע לנסיון והאם את מעבירה את הסדנא או משהו אחר אך אני לא מצליחה להשיגם בטלפון. באילו שעות ניתן להשיגם בטלפון או לחלופין האם את תוכלי לענות לשאלותי? אודה לך מאוד, מאיה.

21/03/2006 | 10:14 | מאת:

מאיה בוקר טוב ותודה על הפנייה, ביום ראשון בבוקר התקיימה סדנה ואני מצרה על כך שהגעת ונתקלת בדלתיים סגורות. שעות הפתיחה שונות ממרכז למרכז לגיל הרך. את מוזמנת ליצור איתנו קשר 03-6130077 נפתח קורס ביום שני הקרוב. גיל 5.5 חודשים אינו מאוחר מדי - זה הגיל האידיאלי להתחיל ביישום השיטה אם רוצים לראות תוצאות בעוד כחודש, חודש ומחצה. אשמח לענות על כל שאלה בין אם כאן או בטלפון. רק טוב.