איחור בדיבור

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

24/01/2006 | 10:14 | מאת: איילה

בתי בת 2.5 עדיין אינה מדברת פרט ל- 3 מילים בסיסיות:אבא, אמא, בובה. מה לעשות? למי לפנות? וכיצד לפעול? והאם תוכלו בנוסף להפנות אותי למאמרים בנושא תודה!

24/01/2006 | 12:05 | מאת:

איילה שלום ותודה על הפנייה. מכונים להתפתחות הילד של קופת החולים שאליה את שייכת יוכלו להיות נקודת פתיחה טובה. רופא הילדים שלך יוכל להפנות אותך למכון באזור מגורייך. לעיתים התור מתארך אליהם והייתי ממליצה אם את רואה שאכן כך הדבר לפנות לקלינאית תקשורת פרטית לתחילת עבודה. חומרים ברשת: לדעתי אתר קלינאי התקשורת והפורום שלהם יכול לעזור לך מאוד והם יוכלו להפנות אותך לאנשי מקצוע ספציפיים http://www.ishla.org.il בכל מקרה בהצלחה.