סדנא בצפון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

04/07/2005 | 19:04 | מאת: חן

קראתי עליכם כתבה באתר של YNET וזה מושך אותנו, אז אנחנו גרים בקריות ורצינו לדעת מתי יערך באזור שלנו. אנחנו הורים לתינוקת בת 3 חודשים ובאיזו גיל לבוא לסדנא? כתוב מגיל 4 חודשים כדאי ללמד... תודה

05/07/2005 | 05:07 | מאת:

חן, תודה על הפנייה. הכתבה האחרונה היתה במעריב: http://www.nrg.co.il/online/12/ART/951/163.html השיטה החלה לדבר בעד עצמה. התינוקת שלכם בת 3 חודשים, נפלא. מומלץ להתחיל לעבוד איתה מגיל ארבעה חודשים לערך. מהסיבה הפשוטה שבסביבות גיל חצי שנה היא תפתח שליטה מספקת על המוטוריקה שלה, כך שבאמת ניתן יהיה להבדיל בין נפנופי ידיים שלה לבין סימן. לא שיש לי משהו נגד נפנופי ידיים - הם מאוד אוהבים את זה בגיל חצי שנה. המחקר גורס שהם מראים הבנה בגיל מוקדם יותר וגם אני יכולה להעיד על כך מנסיוני. אבל כדי שהכניסה ל"תלם" מצידכם ומצידה תהיה חלקה, עדיף לתחום לחודשיים את הזמן שבו אתם מצפים לסימן מובהק ולא לזמן ממושך יותר. כבר עניתי בפורום לגבי "איך מתחילים?" מדובר בסך הכל בשתי מילים מסומנות, לא נורא. "חלב" ו"עוד". יש פניות רבות מאוד על אזור חיפה ובעתיד הקרוב מאוד ייפתחו שם סדנאות וקורסים. אשמח להיות עמכם בקשר - אם תוכלו לשלוח פרטים נוספים לכתובת הדואר הבאה: [email protected]

05/07/2005 | 08:41 | מאת: חן

תודה על היענות מהירה,אילו פרטים נוספים לשלוח לכתובת הדואר?