עדכון מצבו של סבי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/09/2006 | 20:22 | מאת: נעמה

אז ככה לאחר כ4 ניתוחים של ניקוי החיידק סטאף מרגלו של סבי כלומר כל ניתוח ניקו את החיידק הרופאים אומרים שהחיידק נפוץ אך הזיהום הגרוע שהוא גרם לסבי נדיר מאוד החיידק התפשט אל מתחת לעור וקשה להוציא אותו לאחר כ4 ניתוחים של יום אחר יום הרופאים החליטו לכרות את רגלו של סבי מלמעלה הוא מונשם בעזרת מכונה ומקבל אינפוזיות אנטיביוטיקות והוא מחובר להרבה מכשירים כמו לחץ דם סיטורציה חום גוף דופק וכ'ו הוא מורדם כבר כשבוע וחצי אך לפני 3 ימים בערך כיום לאחר כריתת הרגל מצבו מעט התייצב כי עד לפני הכריתה לחץ הדם וכל מערכות הגוף שלו פעלו רק בעזרת תרופות היו תרופות שעוזרות לייצב את מצבו כעת לאחר הניתוח והכריתה הקשה הפפסיקו לו את חומר ההרדה ואנו כבר 4 ימים מחכים שהוא יתעורר הפחיתו לו במכונות הוא 40 אחוז מונשם והוא עבר ממצב קריטי למצב קשה מאוד הוא גם חלה בצהבת בין היתר אך היא מעט עברה לו כי הוא עשה שטן , בנוסף נפגעו הכליות , יש לו בצקת בריאות ומעט הכבד הוא גם בנוסף חולה סוכרת וגם תפקודי הלב שלו הם לא הכי טובים הוא עבבר בחייו 3 צינתורים הוא בסך הכל בן 58 ואני מקווה שהוא יצליח להתגבר על זיהום החיידק כי הרופאים לא מעדכנים אותנו בנוסף אתמול עלה לו חום הגוף ל38 וזה לא מעיד טוב כלל כי יכול להיחות שזה מהחיידק הוא רק פותח את עינייו כי אין לו הרדמה אבל מתי הוא יתעורר הרופאים אמרו שהוא כבר היה צריך להזיז את הגפיים כולו גם נפוח תעזור בבקשה תודה!

שלום נעמה צר לי שמצבו של סבך קשה מאד לפי תאורך. נראה כלמו כן שעושים את המירב על מנת לטפל בו ולנסות ולהצילו מהבעיות הרבות שקרו לו בעקבות הזיהום. לפי תאורך הוא מקבל טיפול מקסימלי ומקצועי ורק נקווה שהמצב ישתפר במהרה

מנהל פורום ורידים וכלי דם