תת לחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/09/2006 | 16:02 | מאת: דניאל

שלום מה באמת הסיבות ללחץ נמוך 60 על 90 +- ?לפעמים 103 על68 ואז מרגיש נחמד יותר .. לפני 5 שנים שהתחלתי לבדוק שהסידן היה 6 בדם , היה 52על 74 . לקחתי תוסף סידן . ושהסידן היום 9.4 בדם הלחץ השתפר 60 על 90 +-אבל לא לנורמל. א ני בן 60 שהיתי בן 30 -35 היה 80 .120 זא לא נולדתי כך והרופא אומר תשמח אבל אני חלש.......בעיקר אחרי קימה מהמיטה לישיבה ...... אחרי יציאה בשירותים ועוד. האם 14 שנות טבעונות הורידו או יש אפשריות בדיקת סיבותבדיקת דם כמובן עשיתי . שמעתי שבלוטת אדרנל "חלשה " יכולה לגרום לכך?ולסוכר נמוך? ושניהם נכונים לגבי . תודה מראש להתיחסות ולתשובה המפורטת דן

על מנת לברר את מקור הבעיה ואם מדובר בבעיה רפואית משמעותית צריך שתעבור בירור שכולל בדיקות דם מסוימות ע''י רופא פנימי מנוסה. אין באפשרותי לייעץ לך על סמך הנתונים שנתת אלה שתעבור הבירור הנ''ל

מנהל פורום ורידים וכלי דם