סבא שלי במצב קשה!דחוף!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/09/2006 | 09:57 | מאת: נעמה

לסבא שלי היתה בעיה ולא זרם בוריד דם אמרו לנו באיכליוב שזה ניתוח פשוט ושזה איכות חיים כדי שהוא יוכל ללכת יותר טוב , הוא בסך הכל בן 58 הוא סובל מסכרת ומעט מהלב עשו לו את הניתוח הכל היה בסדר ואחרי הניתוח הוא סבל מאוד מכאבים חזקים והרופאים לא התייחסו ונתנו כדורי שינה ששיבשו לו את המוח ולא ראו שהיה לו זיהום רציני אחרי כשבוע מאז הניתוח הרגל שלו החליפה צביעם והכניסו אותו מהר לחדר ניתוח הזיהום התפשט בכל הגוף ונכנס לו חיידק הסטאף לגוף שזיהם גם את כל הדם כעת הוא בטיפול נמרץ אלו 24 שעות קריטיות הוא במצב קשה והמצב הולך ומדרדר אתמול בערב נתנו לו כמות ענקית של אנטיביוטיקה וחיכו שהוא יגיב היום אך הוא עדין לא התעורר ועדין כל המערכות בגופו לא בסדר , כמו לחץ הדם וכ'ו.. אנא עזור לנו .. הרופאים אומרים מצב קשה אבל סבא שלי הגיע בריא לבית החולים ובסך הכל רצה איכות חיים טובה יותר ושיהיה לו יותר קל ללכת!! זה אפילו לא היה ניתוח הכרחי! זו רשלנות לדעתי כי החיידק נובע מחוסר סטרילויות ועובר מאחד לאחד. קראתי באינטרנט שרק בגגרוזיה אך אין לנו כסף להטיס אותו לשם אנא עזור לי תאמר לי מה התרופה מה אפשר לעשות ומה סיכויי ההחלמה? תודה

לפני שעה הגעתי משבוע בו לא הייתי בארץ ולא יכלתי לענות. עדכני אותי במצב הסבא

מנהל פורום ורידים וכלי דם