נפיכות בקרסולי הרגל והופעת נמיות קלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/08/2005 | 15:19 | מאת: majer

ד"ר שלום לאחרונה הבחנתי נפיכות בקסולי הרכב וגם הופעת נימים אדומים ברגל ובכף הרגל , בלחיצהעל מקום הנפיכות למספר שניות נשארת סימן הלחיצה(כמו בבצקת) יש לי הסטוריה של נתוח דיסק L5S1 , וגם אובחנתי בליקוי לב "עיבוי שריר הלב " בפניה לרופא אורטופד וקדיולוג טענו שהנושא ללא שיוך לליקויים הקיימים אודה לך על דרך פעילות לאיבחון מהות הבעיה אני בן 56 מטופל ב איקפרס 240 +אספרין 100 * 1 ליום עובד עבודה משרדית בברכה M

ממליץ לבצע דופלקס ורידי רגלים על מנת לברר האם אי ספיקת ורידים גורמת לבצקת. אם לא, ממליץ לבחון עם הרופא המטפל האם התרופות או בעיות בלב גורמות לבצקת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם