כיוון מי שיכול ליעץ אשמח ואודה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/08/2006 | 18:28 | מאת: יעקב

ד"ר יאיר שלום אנסה לתמצת כפי יכולותי למרות המורוכבות אולי דווקא הישועה תגיע ממך... בן 39 בריא לפני תשעה חודשים בדיוק חשתי מעין הירדמות לסירוגין של חלק מהלחי בצד ימין(יש לציין כי שבוע קודם חזרתי מאירופה בה היה מזג אוויר קר מאוד)בכל אופן הצד היה נרדם לי לסירוגין הייתי אצל א.א.ג שני ניאורולוגים שני רופאי פה ולסת רופא שיניים אחד ביצעתי בדיקות דם שכנראה 99.9 % מאוכולסית העולם לא מבצעים קרישיות יתר המטולוגיה בקקיצור הכל תקין ברוך השם רופא ניואולוג שלח אותי לאם אר אי מוח ועמוד שידרה יצא תקין למעט אנגיומה (שהבנתי שלא מסוכן)מניורוכירוג וגם אות בקור 8 מ"מ בחומר הלבן שדורש מעקב גם שלושה רופאי טרשת נפוצה שבדקו אותי שללו טרשת נפוצה. ד"ר יאיר האם שמעת על מיקרה דומה או כיוון יכול להיות שקשור בכלי דם? ואם כן לאן לגשת? התחושה היא חולפת יכול להיות 5 פעמים ביום חצי שעה ויכול להיות שלושה ארבעה ימים מצב כאילו אין כלום האם יכול להיות שמזגן הוא הגורם או מזג אוויר קר אין לי כוח להמשיך זה ממש מטריד יש לפעמים שגם צד שמאל קיימת התחושה הנ"ל אם כי בתדירות ועוצמה נמוכים יותר אודה לך על כל כיוון שתיעץ תודה מראש

נשמע שמדובר בבעיה בעצב מסוג נוירלגיה. ממליץ נסיון בתרופה בשם נוירובטיק שהיא בעצם חומצת שומן מסוג אלפה ליפואיק, ואין לה כמעט כל תופעת לואי. תנסה אותה במשך חודש בתאום עם הנוירולוג שלך. לא נראה לי שמדובר בבעית כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם