בצקות ברגליים-אי ספיקת מסתמים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/07/2006 | 12:30 | מאת: מלי

אני סובלת כבר למעלה מחודשיים מבצקות רציניות ברגליים. הדבר מאוד כואב . ביצעתי בדיקות דם רבות וכולן תקינות, הייתי במיון ורופא כירורג כלי דם עשה לי בדיקת דופלר ולא מצא סיבה לבצקות. עכשו עברתי דופלקס ורידים ועורקים והממצא הוא: הודגמה אי ספיקת מסתמים ב-SAPHENO-FEMORAL JUNCTION ברגל שמאל ובוריד הספון לאורך שתי הרגליים, קלה ברגל ימין. מה זה אומר ?? איך מטפלים?? אני בלחץ נא תשובה.

אל תהיי בלחץ. ניתן לפתור את הבעיה באופן יעיל ונוח. ממליץ שתקראי פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם