נפיחות בקרסוליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/07/2006 | 16:59 | מאת: חץ מקשת

שלום ד"ר גלילי, התלוננתי על כפות רגליים שמתנפחות + כאב קל ואי נוחות,כשאני מתיישבת על כורסא עם הרגליים למעלה. אחרי השינה הכל מסתדר. בבדיקת סונר-דופלר של ורידי הרגליים אין עדות לאי ספיקה. אני חולת M.S עומדת על רגלי ומתהלכת בבית. מה דעתך? תודה

יכולות להיות מספר סיבות לנפיחות. אחת מהן היא בעיות ורידים. לעיתים הבודקים מחמיצים ורידים לא תקינים. שווה להיבדק במקום נוסף. כדאי גם להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי הסיבות הנוספות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם