רמוטיב וכלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/07/2006 | 15:32 | מאת: חגי

שלום האם התרופה רמוטיב מתאימה לסובלים מסנדרום הרנו? אני שותה את התרופה בימים האחרונים וחש הרעה במצבי. עם זאת אינני בטוח שהתרופה היא הסיבה שכן חשתי בהחמרה מסויימת בתקופה האחרונה עוד בטרם נטלתי אותה. למידע על התרופה http://www.rafa.co.il/Index.asp?CategoryID=224&ArticleID=497 אני יודע שהתרופה עובדת בצורה דומה למשפחת ה- SSRI ואני גם יודע שהרופא שלי אסר עליי ליטול תרופות ממשפחה זו. אנא עזור לי להבין, שכן בינתיים אני נוטל את התרופה ומפחד שאני מזיק לעצמי. עם זאת חשוב לי לקחת אותה. תודה, חגי

יש לתרופה פוטנציאל להחמיר תופעת רנו כיוון שמגבירה בין השאר את פעילות הנוירואדרנלין שמכווץ כלי דם. אם אתה מרגיש שקיימת החמרה תשקול עם הרופאה שלך על הפחתת המינון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם