vagal sens...

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/06/2006 | 08:48 | מאת: רועי

שלום, אני בן 17 ויש לי vagal sensitivity והבנתי שהבעיה משפיעה על ההזעה, ואכן אני מוצף לאחר כל פעילות קטנה של ספורט, כל זה בנוסף לעובדה שכאשר אני קם לאחר ישיבה ממושכת אני מרגיש סחרחורות, בעיות ראיה וכאב ראש אבל זה לא מה שמפריע לי. אני מודע לעובדה שאני חייב למנוע התייבשות לשתות הרבה אבל הבעיה העיקרית שלי זה ההזעה, ולכן רציתי לדעת האם יש לזה איזה תרופה.... זה קשה להיות מתבגר שמזיע ליד כולם... תודה מראש, רועי

בקשר להזעה בכפות הידיים ולעיתים גם בבית השחי, ניתן לטפל בניתוח פשוט המנתק את העצב הסימפטטי לידים. בקשר לשאר הגוף, אין לי פתרון לצערי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם