האם טיפול אולטרה סאונד מתאים גם אחרי גיל 80?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/06/2006 | 22:50 | מאת: דורית

שלום ד"ר גלילי, אמא שלי בת 84 וסובלת מאוד מבעית ורידים ברגליים. קושי ללכת, מתעייפת מהר מהליכה, מתלוננת על רגליים קפואות גם במזג אוויר קייצי, ויש גם התפתחות של ורידים כחולים שהפכו לפצעים. הבעיה שלה כרגע היא בכלל לא ההיבט האסתטי, אלא לנסות להקל עליה את הכאבים, הכבדות והעייפות בגלל בעיית זרימת הדם ברגליים. השאלה שלי היא אם טיפול האולטרה-סאונד מתאים גם לאנשים בגיל הזה, האם הוא כרוך בסיבוכים כלשהם בתודה, דורית doribar at gmail dot com

טיפול מונחה באולטרהסאונד מתאים גם לגילאים קשישים יותר מגילה של אימך בשל . לרוב מדובר בסיבוכים מקומיים חולפים כגון שינויים זמניים בצבע העור, רגישות עד כאב מקומי. ישנם סיבוכים מאד נדירים כגון פקקת עמוקה, אולם במידה והפעולה נעשית ע''י מבצע מיומן, הסיכון לכך אפסי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם