תופעת ריינו

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/06/2006 | 10:31 | מאת: אדווה

שלום לאחרונה קיבלתי מפסיכאטר כדור נגד דיכאון אדרונקס שעיקר הפעילות הוא על ידי חסימה של ספיגה מחדש של נוראדרנלין. אני סובלת מתופעת ריינו שלרב אינני סובלת מתסמינים כלשהם. כבר ביום הראשון שנטלתי את התרופה הרגשתי דקירות בכפות הידיים והרגליים ובסוף היום השני לנטילת התרופה הייתה לי תחושת בעירה בכף היד. האם ייתכן שזה נובע מנטילת הכדור? האם בשל תופעת היינו אסור לי ליטול אדרונקס וכמו כן, מה לגבי תרופות ממשפחת ה- SSRI שעובדות על הסרטונין. תודה, אדווה

בהחלט יתכן שהתלונות הופיעו בהשפעת האדרונקס. תתייעצי עם מי שנתן לך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם