טיפול בעלוקות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/06/2006 | 18:08 | מאת: מירי

אני אישה כבת 66 לפני 16 שנים עברתי ניתוח ורידים ברגל אחת. נכון להיום נהיה לי זיהום אשר התבטא בחום גבוה וחום בוריד וגודש חלקי באיזור צד פנימי של הרגל קריש(זה בורגל שנותחה) . רופאת משפחה נתנה זינת ,לאחר שהתברר שיש את הבעיה שלקריש בוריד פניתי לרופא כלי דם שנתן 10 זריקות לצורך דילול דם . לאחר סידרת ההזריקות הכריש נמס במיקצת אך לא במלא. בשלב זה אינני יכולה לעמוד הרבה על הרגל , הרגל כ"ז עם חבישה. ברצוני לשאול האם טיפול בעלוקות יכול לעזור במצבי? האם יש רופא כלי דם שמטפל בעלוקות בורידים? איזה פתרונות או עצות יש לכם להמליץ לי לאור המצב שאינו משתפר? בתודה מירי

קיים טיפול שיכול מאד לעזור לך וזה טיפול בסקלרוזציה תחת סונר. פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם