הרגשת חולשה כמו עילפון אחרי סוואנה -

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/06/2006 | 14:53 | מאת: מלי

****** שלום רב אין לי מושג אם השרות פה כרוך בתשלום כן או לא לפני תשובתכם אשמח לדעת אם זה כרוך בתשלום תודה מראש....******** שלום רב, הנני בחורה כבת 35 רווקה (לא לידות) . התאמנתי קצת בחדר כושר..הליכה לא עם הרבה מאמץ ולאחר הלכתי לגוקזי משהו כמו 7-10 דקות לא יותר... ומקביל שתיתי גם מים, וגם התקלחתי לאחר מכן הלכתי לסואנה רטובה.. משהו גם כמו 10-7 דקות כאשר באתי לצאת מהחדר סואנה. הרגשתי חולשה בחילות סחרורת.. וקצת חושך לא יוכלתי לעמוד בחורה שעזרה לי לשבת ונתנה לי לשתות מים קרים וביקשתי ממנה שתפוך עלי מים קרים קצת.. הרגשתי חולשה שממש עוד רגע אני הולכת להתעלףף. וכאילו פעימות הלב שלי איטיות ולא הצלחתי להריגש כאילו עוד רקע הכל מפסיק.. מה שלא קרה לי אף פעם... הבחורה קראה לחובשת שהייתה והם נתנו לי לשתות תפוזים משהו מתוק ובדקה דופק ולאט לאט חזרתי לעצמי עם כן עדיין חלשה... ואותו יום אכלתי בוקר וצוהרים כלומר בסוואנה יצא להיות רק בעשר.. שאלותי: א. האם זה דבר נורמלי... שיכול לקרוא - התייבשות רעב.. חום או... ב. או שעלי לערוך סדרות בדיקות ולראות מה עובר עלי... אני פשוט חשבתי על לחץ דם או לב ... כמו כן אשמח לשמוע מה קורה לבן אדם שנמצא בחום.. מה קורה לוורדים בגופו.. ללחץ דם... עלי לציין שאני "התברכתי"בהמון וורידם בולטים....האם זה קשור למשהו?? אשמח לקבל ידע... תודה מראש :)

אדם צעיר ובריא יכול להרגיש תחושות דומות לשלך לאחר שהייה ממושכת בחום קיצוני. לא נראה לי שיש לך מה לדאוג. בפעמים הבאות תשדלי כאשר את יוצאת מהסאונה, להתיישב מעט עד שתרגישי טוב יותר. כדאי שתדעי שחום גבוה עלול לגרום לשינויי לחץ דם בגוף לכל כיוון. תכירי את התגובות האישיות שלך ותנהגי בהתאם. והכוונה היא גם להפחית זמני שהייה בסאונה עד שתתרגלי. אין קשר לורידים בולטים ולתחושות שלך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם