כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/06/2006 | 18:17 | מאת: סיגל

אני בת 36 ומזה זמן רב אני סובלת מכאבי רגליים. הבעיה באה לידי ביטוי בעיקר בלילה. כאשר אני הולכת לישון גם אם אין לי כאבים לפני השינה, אם אני מתעוררת בשלב כלשהו במהלך הלילה יש לי כאבים ואינני יכולה לחזור לישון. פניתי לאורטופד אשר ביצע בדיקה כללית וציין כי אינו מוצא בעיות גב ו/או עקמת אשר עלולים לגרום לכאבי רגליים והמליץ לבצע בדיקות דם כלליות. האם יתכן שיש לי בעיות בכלי דם (אציין שיש לי מעט ורידים ברגליים ויש ימים שאני עומדת על הרגליים לפרקי זמן ארוכים) ו/או לאיזה מומחה רפואי עלי לפנות אודה לתשובה

תיתכן אצלך בעית ורידים. ממליץ על דופלקס ורידי רגלים ובדיקת רופא כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם