וריד סתום ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/05/2006 | 22:18 | מאת: משה

אני גבר בן 80. יש לי וריד סתום ברגל. כבר עברתי לפני 7 שנים ניתוח מעקפים. רופא שביקרתי אצלו היום (מומחה) אמר לי שיש שתי אפשרויות: ניתוח קלסי- שההחלמה ממנו ארוכה וקשה ניתוח לייזר. אולי תוכלו לייעץ לי באיזו אופציה לבחור. כמו כם לתת שמות של מומחים לבעייה. תודה רבה משה

ממליץ על אופציה טובה יותר בשם UGS. פרטים ב www.dr-galili.co.il

10/05/2006 | 20:56 | מאת: ד"ר ארנון קורן

שלום רב, קרוב לודאי מדובר וריד לא תקין או פתוח מידי ולא סתום. מחלת העורקים מתבטאת בחסימה ומחלת הורידים מתבטאת בהרס מסתמים ולכן הוריד רחב . הטיפול האופטימלי לגבר בגילך הינו לייזר תוך ורידי.הטיפול נעשה בהרדמה מקומית דרך חור מחט,הטיפול נמשך כשעה והינו חד פעמי,מיד לאחריו קמים והולכים הביתה וביום שלמחרת חוזרים לפעילות רגילה או לעבודה.הטיפול מתאים לגבר בן 80 בשל ביצועו בהרדמה מקומית.פרטים נוספים וסרטי הדמיה ניתן למצא באתר: WWW.MEDIKOREN.COM בברכה, ד"ר ארנון קורן כירורג כלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם