הורדת כדורי דלול דם בעקבות טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/04/2006 | 10:50 | מאת: מיכל

סבי בן 84 לאחר ארוע מוחי קשה עם חסימה מלאה בצד אחד וחסיהמ של 55% צד שני כיום מקבל 325מג אספירין בעקבות נחיצות עקירת 6 שיניים התבקש להוריד רמת מדללי דם ל 100 מג למשך 10 ימים הרופא אמר לי שאפשר אבל אני מאוד חוששת האם באמת ככ בקלות מורידים ואחכ מעלים בחזהר מדללי דם? האם אין סכנה לחסימות בתקופה זו? האם אין סכנה לדימומים שעולים לחזרה למינון הרגיל? תודה חשוב לציין כי הארוע מוחי נגרם מחסימה לא דימום מוחי

המינוח של התרופה - אספירין הוא נוגד הצמטה ולא מדלל ששמור לתרופות מסוג קומדין והפרין. אין בעיה להוריד המינונים לזמן קצר ואח''כ להעלותם. ו

מנהל פורום ורידים וכלי דם