קרישיות וניתוח -המשך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/04/2006 | 22:08 | מאת: תמר

תודה על תשובתך.רציתי להוסיף שאבי עבר קולונסקופיה וניסיון לכריתת הפוליפ אך הפוליפ תופס כשני שליש מהמעי ולא ניתן לכרותו אלא בניתוח...את עניין הקלאקסן לפני הבדיקה אנו מכירים בשל פעמיים שעבר את התהליך.ברצוני להוסיף שלאבי טרשת עורקים ולפני שלוש שנים עבר התקף לב .שאלתי האם ניתן לנתחו למרות כל אלו?והאם זה מחייב ארוע מוחי או לבבי בהכרח??? תודה לך שוב!

כפי שנראה לי ניתן לנתחו, אם כי יש לקחת בחשבון שקיימים סיכונים. כאשר עושים את המאזן, כפי שהצגת את הנתונים, יש לנתחו תוך הכנות מסויימות אותם כבר צריכים לבצע המנתחים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם