פרסטזיות , כאב ראש ממושך וכאבי חזה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2006 | 13:42 | מאת: OL

אני בת 26 ואני סובלת יותר משבוע מכאב ראש בינוני -חלש בצד שמאל ממוקד באיזור אחד ואני מרגישה אותו כל הזמן שמאלית מעל לאוזן בחלק האחורי. כאב זה אחרי שבוע קצת נחלש אבל אני עדיין מרגישה אותו כלחץ מתון קצת לפעמים כ"שורף" מתחזק בתנועה. מה שמדאיג זה פרסטזיות שמלוות אותו - ביד שמאל תחושות מוזרות של צינון/קירור ,היורד לרגל שמאל שמופיע לעיתים קרובות (כל רבע שעה) במהלך היום ואף במצח ועל הראש -"הרגשה מוזרה כטיפטוף". לפעמים כאב דוקר ביד. לפני יומיים לחץ דם שלי עלה ל160/100 , כל המדידות מאז מראות +- 128/80 יחד עם זאת אני מרגישה כאב בחזה בצד שמאל מתחת לבית שחי כחודש מדי פעם שמופיע עם הנשימה עמוקה או תנועה כדקירהשעובר. אני עשיתי מס' בדיקות - דם כלליות, 2 צילומי חזה, אקג, אקו לב - תקין.רק מצאו שיש לי גב לא ישר.ניורולוג נתן הפניה לct ראש. אני נעשתי מאוד קשובה לכאבים ומודאגת מהם. האם יש סיבה לדאגה אמתית? מה יכולים להיות הגורמים לכל זה? איזה בדיקות עליי לעשות, למי לפנות ? האם באמת ct ראש נחוץ(בדיקה רצינית ומסוכנת)? ?

טוב שאת קשובה לגופך, אבל בשלב זה אין קשר בין כאבי הראש לכאבי ותלונות הגוף כיון שצריך להיות בצד הנגדי על מנת להחשיד לקשר. תמשיכים בבירור הנוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם