נגישות
נגישות

לחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/04/2015 | 21:52 | מאת: אתי

שלום רב, אני בת 35 בריאה בדר"כ, עם רקע של במשפחה של יתר לחץ דם. אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג "קלייר" ברצף (מקבלת כל 3 חודשים מחזור) לאחרונה באופן אקראי מדדתי בדיקת לחץ דם ביתית ויצאו לי ערכים גבוהים יחסית 141/93 134/85 בבדיקות סמוכות לאחר מכן יצאו ערכים תקינים יותר של 122/80 117/77 וכו'. אני בן אדם מאוד לחוץ מטבעי. האם העובדה שאני נוטלת גלולות משפיעה על כך ואם כן עליי להפסיק? האם העובדה שמדידות בודדות היראו לחץ דם גבוה מעידות בהכרח שאני צריכה להיות במעקב או שבעתיד אסבול מיתר לחץ דם? אני מאוד לחוצה ולא יודעת מה לעשות תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ראי תשובתי למטה

מנהל פורום ורידים וכלי דם