גרד בירכיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/02/2015 | 13:53 | מאת: אושרת

מזה כחודש יש לי גרד בחלק החיצוני של הירכיים בעיקר ירך ימין. הגרד כל כך חזק שלא ניתן להתאפק ולא לגרד. לאחר יום וחצי של גירודים אינטנסיביים הופיעו סימנים כחולים באזור המגרד וכאשר מעבירים את היד על החלק המגרד מרגישים מעין בליטה קטנטה מתחת לסימנים הכחולים. ליד אזור הגרד יש לי נקודות חן אשר בדקתי אותם ורופא העור אמר לי להגיע שוב בעוד שלושה חודשים כעת הן נראות בסדר. אני חוששת מאוד ממה יכול לנבוע הגרד ומדוע הופיעו סימנים כחולים. תודה רבה אושרת

ממליץ שתפני לרופא עור בשאלה של איבחון הבעיה . סיבות לגרד יכולות להיות למשל רגישות מקומית לבד של מכנסיים או כמובן סיבות אחרות כגון רגישות לחומרים שבסביבתך ואפילו לחתול אם אכן יש כזה בסביבה. לא נשמע לפי התיאור שמדובר בבעיה מדאיגה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם