הרכבת ורידים בכליות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/02/2006 | 12:43 | מאת: עדה

שלום רב ! אבא שלי בן 77 סובל מלחץ דם גבוה ולאחר ניסיונות כושלים להוריד לחץ דם ובדיקת אם.אר.אי, הציעו לו לעבור ניתוח הרחבת ורידים (בעמצאות הכנסת צינורית) בכליות. אין לי שום מידע לדבר. רציתי לדעת עת דעתך :סיכויים,סיכונים,המלצה. תודה מראש בגין התייחסותך. האם ניתן להעביר את תשובתך למייל?! בכבוד רב, עדה

כיון של.ד עלול לעלות בשל היצרות בעורקי הכליה, יש מצבים בהם מחליטים להרחיב את ההיצרות באמצעות החדרת בלון לאיזור ההיצרות בדיקור מהמפשעה. פעולה זו לרוב יעילה עם שיעור סיבוכים נמוך יחסית. אין צורך בהרדמה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם