פיצוצי נימים סימטריים בפנים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/02/2014 | 16:04 | מאת: ליאת

שלום ד"ר. היום בבוקר ראיתי שהופיעו שתי נקודות אדומות קטנות, אחת על כל לחי מתחת לכל עין, באופן שנראה סימטרי.. הן נראות ממש כמו נקודות שיש לי על כף היד שלגביהן אמרו לי בעבר שמדובר בפיצוץ של נימים קטנים. האם יש דרך למנוע הופעה של עוד נקודות כאלה? תוסף תזונה כלשהו? האם יכול להיות שיש קשר להפסקת גלולות נגד הריון? (אתמול קיבלתי מחזור לאחר כשנה שבה המחזור דוכא בגלל הגלולות). איך אפשר להפתר מהנקודות? תודה רבה מראש.

אין דרך ידועה כיום למנוע . יש פעמים רבות קשר בין הופעת נימים לשינויים הורמונלים. ניתן לטפל באמצעות ILP = לייזר חלש

התכוונתי ל IPL

02/03/2014 | 14:31 | מאת: ליאת

מנהל פורום ורידים וכלי דם