כאב וורידי המורגש עם הדופק

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/11/2013 | 00:29 | מאת: ליאור

לאחרונה סיימתי להתאמן (משקל קטן מאוד) ולאחר שעה\שעה וחצי של מנוחה שמתי לב לכאב כזה בעורק שבצד שמאל בצוור מן כמו תחושה של תחבושת אלסטית הדוקה והורדה שלה וההרגשה או כאב לא יודע איך להגדיר את זה מופיעה רק עם הדופק זה היה בא והולך לי וכרגע נעלם

קשה לדעת מה מקור הכאב ייתכן בבעיה בעמוד שדרה צוארי, תיתכן בעיה בשריר בצואר ולעיתים נדירות כאב בכלי דם גורם לכך. אם הבעיה לא חולפת ממליץ לפנות לאורטופד ובמקביל לבקש הפניה לבדיקת דופלקס עורקי צואר

מנהל פורום ורידים וכלי דם