בעיה בברך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/10/2013 | 20:28 | מאת: ש

מבקשת לתקן הטעות. שאלתי לגבי כאב באותה ברך שבה עברתי את הטיפול. האם יתכן?

06/10/2013 | 11:38 | מאת: דר' גלילי

במקרים מסויימים עלול להיות בברך ברגל המטופלת כאב במידה והווריד המטופל עובר מעל הברך או שטופלו וורידים היוצאים מתוך עומק הברך. זהו מקרה מאוד לא שכיח וממליץ גם לברר האם יש בעיה אורטופדית בברך

כאב בברך ברגל המטופלת יכול להיגרם או אם הווריד המטופל עובר מעל הברך ואז הכאב שטחי יותר או אם טופלו גם וורידים החודרים לעומק הברך. אם זאת ממליץ גם לשקול בעיה אורטופדית בברך עצמה כי המקרים הנ''ל אינם שכיחים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם