מחלת מונדור או פיירוני

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/08/2013 | 16:03 | מאת: חסוי

כיצד ניתן לזהות את שתי המחלות , מיום חמישי האחרון אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה ומתקשה לשמור עליה , בנוסף שמתי לב קצת לזווית עקומה או שאולי דבר זה נובע מזקפה לא מלאה , האם יכול להיות שזו רק דלקת שתחלוף ? (אני בן 18)

שלום לך הדרך הטובה ביותר לאבחן את הבעיה היא שתפנה לרופא אורולוג אשר יבדוק אותך וייתכן שגם ישלח לבדיקת אולטרהסאונד. בכל אופן, בינתיים לידיעתך, במחלת פיירוני יש דלקת של מעטפת פנימית של הפין ואז עלול להופיע כאב וכן ניתן לעיתים להרגיש במישוש התעבות כעין מיתר לאורך הפין. לגבי מחלת מונדור, מדובר בדלקת עם קרישי דם של וורידים לאורך הפין וזה בד''כ כואב, נראה לעיין כגושים כהים ונמוש כמיתר או גושים.

20/08/2013 | 18:01 | מאת: אין שם

אין לי כאבים כלל יכול להיות שזו בעיה אחרת

מנהל פורום ורידים וכלי דם