dvt

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/08/2013 | 13:12 | מאת: nataly

שלום ד"ר גלילי. אני בת-66,לפני חודשיים אחרי אורטרוסקופיה של ברך נוצרה אצלי פקקת של הורידים ההפופליטארי וה- POSTERIOR TIBIAL כמה זמן אני צריכה ללכת בגרביים אלסטיים וכמה זמן בדייוק לוקחים קומדין(ההמלצה של רופה פנימי מ-3 עד- 6 חודשים -וזה לא ברור לי). בתודה ובברכה , נטליץ

שלום לך בד''כ לאחר DVT שנגרם בעקבות פעולה פולשנית נוטים להמליץ על קומדין למשך 3 חודשים בלבד. ממליץ שתעברי עוד חודש בדיקת דופלקס חוזרת על מנת לאבחן האם עדיין יש DVT או שקיימת אי ספיקת וורידים. לאחר מיכן יהיה ניתן להחליט על הצורך בגרב אלסטי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם