שטף דם ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/08/2013 | 12:12 | מאת: snksnk

שלום, לפני ב-4 ימים הופיע כתם סגול גדול מאוחרי הברך שנראה כמו שטף דם, ללא שום חבלה באזור. האזור כואב ורגיש מאוד למגע. לדעתי עם הזמן הכתם מתפשט והכאב אינו עובר. ממה לדעתך זה נובע והאם יש לטפל ואיך? תודה מראש על המענה

שלום לרוב אין לשטפי דם מהסוג שתואר משמעות מדאיגה וקרוב לודאי שמדובר בכלי דם קטן שדימם לתת עור באופן עצמוני. אם הכתם ממשיך להתפשט ייתכן והדמם ממשיך ואז ממליץ להיבדק ע''י רופא מטפל בשלב ראשון.

13/08/2013 | 21:24 | מאת: snksnk

תודה על המענה המהיר

מנהל פורום ורידים וכלי דם