בליטה בעקבות מכה חזקה?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/07/2013 | 04:32 | מאת: אלמוג

היי רציתי לדעת אם אם הבליטה שנוצרה לי בבטן התחתונה מצד שמאל היא מהפגיעה שנוצרה לי בעקבות תאונת הדרכים?(בהתחלה לא היה סימן אחרי זה הפך לאדום ואז לכחול כהה ועכשיו שבוע אחרי התאונה אדום-צהוב) או בעקבות איזשהו תפקוד לקוי באחד מאברי הגוף? אשמח לתשובה בהקדם, תודה

שלום לך את מתארת שטף דם תת עורי שנמצא בתהליך של ספיגה הדרגתית. אין לי כמובן אפשרות לדעת האם יש לך גם פגיעה פנימית אבל סביר שהייתה מופיעה ומתבטאת בכאב או תלונות אחרות. ממליץ לפנות לבדיקת רופא וייתכן גם אולטרהסאונד או סי טי בטן

מנהל פורום ורידים וכלי דם