שלום ד"ר גלילי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2013 | 18:15 | מאת: אמא עם מטריה

ראשית תודה שהפנית אותי לד"ר רמון, הוא הבהיר לי והסביר לי (פחות הרגיע, אבל אמר תכל'ס) ביצעתי את הבדיקות ההמטולוגיות הכל תקין למעט פקטור 8 (viii) שיצא נמוך מאוד 30.8 . מוסיפה עוד ערכים בבדיקת דם שאין לי מושג האם תקינים או לא inr תוצאה 1 pt-sec -14.90 pt%-99 control pt-14 sec 304מ"ג -FIBRINOGEN CALCU כל שאר הבדיקות כפי שציינתי בתחום הנורמה. מה עליי לעשות כעת? אני עדיין עם קלקסן ..מה הבעיה שאצלי? האם נולדתי איתה? או שהיא נרכשת? איך עליי להתנהל?

שלום לך אכן ייתכן שיש לך נטייה מולדת לקרישה. ממליץ שתפני להמטולוג העוסק בקרישה במסגרת קופ''ח על מנת שינחה אותך לגבי ההמשך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם