ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/06/2013 | 01:28 | מאת: שר

שלום יש לי וירידים שמופיעים ברגליים ובידיים חלקם נראים כחולים מתחת לעור וחלקם בולטים בעיקר בכף הרגל הופעת הורידים בידיים הופיעה לי לא מזמן לפני אני חשה לחץ באיזור שבו יוצאים הורידים ולאחר חודש הורידים נראים. כל מה הסיבה ללחץ הזה שנגרם שגורם לורדים לצאת ? לפני הופעת הורידים בידיים לא הייתי מרגישה חום ועקצוץ בכף היד ועכשיו כן בעיקר בתקופת הקיץ. דבר דומה קורה ל גם ברגליים- לחץ והופעת ורידים. זה מקשה עליי נורא כי אני עומדת כמה דקות ואני מרגישה כבדות וחום לאורך כל הרגל ובעיקר בכף הרגל. זה נורא מקשה עליי בהתנהלות היומיומית וזה נורא מדכא אותי ומעסיק אותי רוב היום לא רק אסתטית אלא גם פיזית אני לפני לידות ואני מפחדת ממה שיקרה אחרי לידות אם זה המצב עכשיו מה עושים ? איך ניתן לצמצם את התופעה כמה שניתן (איזה ספורט מומלץ,תוספי תזונה מומלצים לשיפור זרימת הדם וכו) ולהקל על הסימפטומים? מהו טיפול מומלץ ומהם סיכויים שהתופעה תחזור ? אשמח לתשובתך כי אני כבר ממש מיואשת ועצובה מזה

שלום לך לגבי הוורידים ברגלים, ממליץ שתעברי דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש אכן בעיה, תחזרי אלי ואנחה אותך לגבי הטיפול. לגבי הוורידים בידים, צריך לבדוק אותך על מנת להשיב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם