נפיחות בקרסוליים בעקבות הליכה או עמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/06/2013 | 12:33 | מאת: דר

הנני בת 57 וחולת סכרת סוג 2 מזה כ-10 שנים. גובהי 177 ס"מ ומשקלי כ-85 ק"ג.מטופלת באמצעות משאבת אינסולין וזריקות ויקטוזה. ככלל מאוזנת ברמות הסוכר. בשנתיים האחרונות הופיעה אצלי תופעה שבזמן שאני הולכת מרחקים או עומדת זמן מה במקום מופיעה נפיחות רבה באזור הקרסוליים שלי וכאבים חזקים באותו אזור.רק לאחר שכיבה בפרק זמן של כחצי שעה נעלמת הנפיחות. המקרה הנ"ל מאוד מקביל אותי בהליכה או בעמידה ממושכת. אודה אם תוכל לומר לי אילו בדיקות עלי לעבור ע"מ לאבחן את הגורם וכיצד ניתן לטפל/להקל עלי בתופעה זו.

שלום. ממליץ לעבור בירור אצל רופא המשפחה לבצקת וכן לבקש שישלח אותך לדופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש כזו, חיזרי אלי ואנחה אותך מה לעשות.

25/06/2013 | 13:41 | מאת: יבגניה

שלום דוקטור אני בת 60.. יש לי אותה בעיה-נפיחות קרסולים בהליחה ועמידה וכמו כן אחרי הליכה ממושחת-פריחה אדומה עד הברכיים. הייתי אצל רופה כלי דם-עשו לי דופלקס ורדים-הכל תכין. רופה המשפחה אומרת שיש בצקת בלימפים-.לאן אני צריחה לפנות כדי שלטפל בבעיה

מנהל פורום ורידים וכלי דם