בדיקת סונר דופלר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/06/2013 | 19:37 | מאת: רינת

שלום דוקטור, עשיתי בדיקת סונר דופלר בשני הרגלים וקיבלתי תוצאות. להלן התוצאות: בשתי הרגליים: לפי דופלר ספקטרום ולחצים קיימת הפרעה בסגמנט פמורו-פופליטאלי הבאה לידי בטוי לאחר מאמץ. הנבדק מבצע מבחן מאמץ עם סימנים לאיסכמיה ברגליים. לסיכום - בשתי הרגליים קיימת הפרעה בסגמנט פמורו-פופליטאלי הבאה לידי ביטוי לאחר מאמץ. אודה לך אם תענה לתשובתי.

שלום לך הבדיקה שעברת קרוב לודאי מתייחס לבעיה בזרימת הדם בעורקי הרגלים שמקורה בהיצרות או חסימה. צריך לברר את מיקום וחומרת ההיצרות או החסימה וכן להתחשב בחומרת התלונות שלך ולפי זאת להחליט על האם יש צורך בפעולה התערבותית או מעקב בלבד

מנהל פורום ורידים וכלי דם