כאבים חזקים ברגל לאחר ניתוח לחסימת עורקים בצוואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/04/2013 | 22:50 | מאת: חנה

שלום ד"ר גליל. אבי (67) עבר לפני כשנה וחצי ניתוח לפתיחת עורקים חסומים בצוואר (צד אחד, הצד האחר נותח כשנתיים לפני זה לאחר אירוע מוחי). מאז הוא סובל מכאבים עזים שאינם מרפים ממנו ברגלו השמאלית, התחיל בקרסול ומלפנים אך עכשיו זה כל הרגל שפשוט ממררת את חייו מרוב כאב. הוא ניסה כדורים שונים, בהמלצת רופאים כמובן, אך לאחר יום-יומיים הכאבים חוזרים וביתר שאת. הוא סובר שבניתוח הייתה רשלנות והטעות פגעו לו בעצב אשר לכן יש לו את הכאבים. מה דעתך ומה ביכולתך לייעץ במקרה הזה? בתודה מראש.

שלום לך כאבים ברגל יכולים להיגרם ממספר סיבות שונות חלקן קשורות לבעיות אורטופדיות ברגל או בגב תחתון ולעיתים רחוקות יותר בעיות מקומיות ברגל בכלי הדם. לא הגיוני שפגיעה בעצב בצואר תגרום לכאבים עזים ברגל על מנת להתקדים צריך לבודקו

מנהל פורום ורידים וכלי דם