מפרצת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2013 | 09:31 | מאת: מירה

בת 60, קרוטיס פנימי מימין ומשמאל 50% סתימה, מטופלת נגד יתר ל.ד. ונגד כולסטרול. אבא שלי נפטר כתוצאה ממפרצת בעורק בבטן. מזה חודשים אני מרגישה כמו "דופק" חזק, בזמן מנוחה ושכיבה, בגב, בצואר ולכיוון הראש. מעיר אותי מהשינה. באיזה "כיוון" לחפש את הבעיה? שני רופאים שהייתי אצלם לא יודעים מה זה יכול להיות. תודה מראש.

שלום לך לעיתים יש תחושה וגם שמיעה של דופק מעורקי הצוואר. במידה ועברת דופלקס עורקי צוואר בזמן האחרון ואלה התוצאות שציינת, אין צורך לחזור עליו כעת ותתייעצי עם רופא א.א.ג

מנהל פורום ורידים וכלי דם